Adatkezelési tájékoztató

Személyes adataid védelme számodra és számomra is fontos, épp ezért a Szizi Művek oldalán megosztott ilyen adatokat bizalmasan kezelem. Felhasználóim  személyes adatainak védelme valamint információs önrendelkezési jogainak érvényesülése érdekében, a nemzetközi ajánlásokkal összhangban, számos irányelvet követek a titoktartás és adatvédelem kapcsán. Adataid kezelésekor a Magyarországon hatályos, 2011. évi CXII. tv. Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járok el.
Az alábbi Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza Canesi Ildikó egyéni vállalkozó által létrehozott és üzemeltetett www.szizi.hu („Honlap”) által alkalmazott adatgyűjtési, kezelési és terjesztési gyakorlatot. Az Adatvédelmi nyilatkozat minden általam a Honlapon kínált szolgáltatásra és termékre vonatkozik.

1. Személyes és nem személyhez kötött, azonosító információk

1.1 Személyes adatok

A Szizi Művek Honlap különféle módokon gyűjt személyes adatokat a Felhasználóitól. Általánosságban a Szizi Művek akkor kéri ezen információkat, ha a Felhasználó a Honlap megtekintése során

  • regisztrál – ez egyszerűsíti a Felhasználók számára a Holnap használatát azáltal, hogy nem kell egynél többször adataikat megadni
  • feliratkozik a hírlevélre – időszakos e-mailekben tájékoztatom a Felhasználókat a korszerűsítésekről, a Honlapon megjelenő szolgáltatásokat és termékeket érintő újdonságokról, a számukra érdekes ajánlatokról, promóciókról és a Honlap egyéb szolgáltatásairól
  • megrendelést ad le – annak érdekében, hogy kapcsolatba tudjak lépni a Felhasználókkal a rendelést érintő adminisztratív okokból, illetve a szállítást és kapcsolódó értesítéseket le tudjam bonyolítani.
  • belép a Pontgyűjtő programba – a vásárlás értéke és egyéb pontszerző tevékenység ellenértékét jóváírhassam és ennek egyelnegéről negyedévente kivonatban tájékoztathassam.

A Szizi Művek oldala kizárólag a Felhasználók által önként megadott személyes adatokat gyűjti.

A Felhasználók bármikor megtagadhatják ezen adatok megadását, kivéve bizonyos Honlaphoz kapcsolódó tevékenységeket, amik a Felhasználók személyes információinak megadásához kötött (pl. vásárlás).

1.2 Nem személyhez kötött információk

Előfordulhat, hogy a www.szizi.hu használata során a Felhasználókról a Honlap személyazonosításra nem alkalmas adatokat is gyűjt. Esetenként rögzíti a Felhasználók IP címét, böngésző és számítógép típusát, és más technikai információkat az esetleges szerverproblémák kiszűrése vagy a demográfiai mutatók meghatározása céljából, továbbá adatvédelmi okokból.

A fenti adatokat esetenként elemzési, céges üzleti célokra is felhasználom, azonban kizárólag saját (Canesi Ildikó egyéni vállalkozó) tevékenységemen belül, az adatokat nem adom ki harmadik félnek. Személyazonosításra nem alkalmas adatokat, információkat kizárólag a hatóságok megkeresésére, jogszabály kötelező rendelkezése alapján adom ki.

2. Web-böngésző ’cookie’-k

A Honlap ún. cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. A Felhasználó webböngészője cookie-kat helyez el a Felhasználók számítógépén adatnyilvántartási célokból. A cookie-k a Felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak. A Felhasználó részéről cookie-k engedélyezésére van szükség, amit a web-böngésző beállításaiban elutasíthat, illetve figyelmeztetést kérhet. Fontos megjegyeznem, hogy a Honlap egyes funkcióinak megfelelő működéséhez a cookie-k feltétlenül szükségesek.

3. Adatvédelem

3.1 Információvédelem

Megfelelő biztonsági intézkedéseket és adatgyűjtési, -tárolási és –kezelési irányelveket követek annak érdekében, hogy a Felhasználók személyes információit a Holnapon biztonságban tároljam, továbbá ezen információkat megóvjam attól, hogy illetéktelenek hozzáférjenek, felhasználják, módosítsák, terjesszék vagy megsemmisítsék.

3.2 Információ megosztás

A Felhasználók személyes és/vagy bizalmas adatait nem értékesítem, nem teszem közzé, illetve nem teszem elérhetővé harmadik fél számára. Bármi nemű személyes adatot kizárólag a hatóságok megkeresésére, jogszabály kötelező rendelkezése alapján adok ki.

3.3 Egyéb adatvédelmi szabályok

Bár a biztonsági intézkedések az általános szabványoknál szigorúbbak, semmiféle igény nem támasztható a rendszerrel kapcsolatos, előre nem látható események és jövőbeni támadások esetén.

4. Weblap, mint harmadik fél

A Honlap olyan linket és egyéb tartalmat szerepeltethet, amely összeköthető a partnereim, szolgáltatóim, támogatóim, licencia-adóim, és más, velem kapcsolatban álló harmadik fél szolgáltatásaival. Felhívom a figyelmedet, hogy bármelyik fenti tartalomra, hirdetésre vagy linkre kattintva egy másik weblapra kattintasz. Canesi Ildikó egyéni vállalkozó, mint a Honlap üzemeltetője, nem ellenőrzi ezen oldalakon feltüntetett tartalmakat és linkeket, és nem felelős a Honlappal összelinkelt weblapokon alkalmazott irányelvekért. Ezen felül a fenti oldalak és szolgáltatások, beleértve a tartalmakat és linkeket, folyamatosan változhatnak, továbbá saját adatvédelmi irányelvekkel és felhasználói feltételekkel rendelkeznek. Bármely, Honlapomtól különböző oldal böngészését, beleértve a Honlapommal összelinkelt weblapokat is, az adott oldal felhasználói feltételei és adatkezelési irányelvei szabályozzák. Minden Felhasználómnak javaslom, hogy a Honlapommal összelinkelt weblapok adatkezelési irányelveit is olvassa el, mivel azok eltérhetnek a sajátomtól.

5. Változás joga

Canesi Ildikó egyéni vállalkozó fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi szabályzatot bármikor egyoldalúan módosítsa. Ezen dokumentum időről időre változhat, ezért minden Felhasználónknak javaslom, hogy időközönként látogassanak el ezen oldalra és tájékozódjanak, hogyan is védem meg az általunk gyűjtött személyes adatokat. A Felhasználók tudomásul veszik és elfogadják, hogy saját felelősségük rendszeresen megtekinteni ezen adatkezelési szabályzatot, és tájékozódni a változtatásokról.

6. Adatkezelési szabályok elfogadása

A Felhasználó a Honlap használatával ráutaló magatartással elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat. A módosítás hatályba lépését követően, a Honlap folytatólagos használatával, Felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a módosításokat.

7. Kapcsolatfelvétel

Bármely, a Honlapot érintő kérdés esetén kérem, hogy vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • mail@szizi.hu
  • 1311 Budapest, Pf 2.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-126738/2017.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat hatályba lépésének napja 2018.02.11.