Ha nálam vásárolsz, az alábbi garanciák biztosítanak arról, hogy gondtalanul élvezhesd a Szizi porcelánodat

Törésgarancia

Amennyiben a feladott porcelánok a szállítás során megsérülnek, a törött darabot soron kívül díjmentesen pótolom. A kárt az átvételt követő 5 napon belül a mail@szizi.hu címre küldött fotóval tudod bejelenteni, semmi egyéb igazolás, jegyzőkönyv, tanú nem szükséges. A pótlás a következő kiégetésbe kerül bele, utána saját költségemre elküldöm. Ennek átfutási ideje kb egy hét.

Kopásgarancia

Amennyiben az átvételtől számított 2 éven belül a festett mintában szemmel látható elváltozás/kopás lenne tapasztalható, a terméket díjmentesen kijavítom, vagy eredeti áron visszaveszem, ha visszajutattod hozzám.

Határidő garancia

A porcelánokat a termékleírásban vállalt – illetve egyedi terméknél a megrendelési űrlapon kért és általam visszaigazolt – rendelési határidőig megfestem és kiégetem neked. A vállalt határidő a termék elkészülésére vonatkozik, amikortól a rendelés személyes átvételre rendelkezésre áll vagy postázásra kerül. A határidőbe a szállítás vagy személyes átvétel lebonyolítási ideje már nem tartozik bele. Ha a termék a visszaigazolt határidőre nem készülne el, minden késedelmes napra 300 Ft kötbért fizetek. Ez alól kivétel, ha a határidó előtt legkésőbb 14 nappal jelzem a szükséges határidő módosítást és az új vállalási határidőt. Ekkor még eldöntheted hogy a rendelést a módosított határidővel fenntartod, vagy lemondod.

Eredetiség garancia

Ha a kézhez kapott porcelánon nem találod meg a szignómat jelezd nekem, és visszautalom a termék teljes árát. A Szizi porcelán csak szignóval eredeti!