Az olyan ritka alkalmakat, mint a baba érkezése, keresztelő, esküvő, méltóképp örökítheted meg egy egyedi porcelánnal. Születésnapra vagy házassági évfordulóra is találó ajándék. Akkor fejezi ki igazán az esemény különleges voltát, ha a minél személyre szabottabb. Az egyedivé tétel megtörténhet a névre szóló felirattal, amely a nagy nagy nap dátumát és/vagy a megfelelő neveket tartalmazza, de lehet akár teljesen új, a Ti életetekről szóló minta is. Az ilyen alkalmakra készülő munkáim témái:

BABA

ESKÜVŐ

EMLÉK

SZÜLETÉSNAP

A képekre kattintva megnézheted az abban a témában rendelhető porcelánokat, illetve ott a rendelést is leadhatod. Ha teljesen egyedi méretet vagy formát (pl. ovális tál) szeretnél, akkor kérlek üzenetben keress meg a mail@szizi.hu címen, mert az nem szorítható be egy webáruház keretei közé. Ezek sem lehetetlenek, de külön egyeztetést igényelnek.

Minden darabot hő-és kopásálló porcelánfestékkel festek, és kemencében 820 fokon égetem ki. Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is betehetők, nem csak dísznek hanem mindennapos használatra is alkalmasak.

Egyedi mintára megrendelést jelenleg szeptember 25 utáni határidőre tudok elvállalni. A webshopban lévő kész termékek természetesen azonnal rendelkezésre állnak. Bezárás