Az olyan ritka alkalmakat, mint a baba érkezése, keresztelő, esküvő, méltóképp örökítheted meg egy egyedi porcelánnal. Születésnapra vagy házassági évfordulóra is találó ajándék. Akkor fejezi ki igazán az esemény különleges voltát, ha a minél személyre szabottabb. Az egyedivé tétel megtörténhet a névre szóló felirattal, amely a nagy nagy nap dátumát és/vagy a megfelelő neveket tartalmazza, de lehet akár teljesen új, a Ti életetekről szóló minta is. Az ilyen alkalmakra készülő munkáim témái:

BABA

ESKÜVŐ

EMLÉK

SZÜLETÉSNAP

A képekre kattintva megnézheted az abban a témában rendelhető porcelánokat, illetve ott a rendelést is leadhatod. Ha teljesen egyedi méretet vagy formát (pl. ovális tál) szeretnél, akkor kérlek üzenetben keress meg a mail@szizi.hu címen, mert az nem szorítható be egy webáruház keretei közé. Ezek sem lehetetlenek, de külön egyeztetést igényelnek.

Minden darabot hő-és kopásálló porcelánfestékkel festek, és kemencében 820 fokon égetem ki. Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is betehetők, nem csak dísznek hanem mindennapos használatra is alkalmasak.