Hogy a visszatérő törzsvevők és az aktív követők elnyerjék méltó jutalmukat, bevezettem a Pontgyűjtő Programot.

Hogyan tudsz pontot szerezni?
Minden elköltött 1000 Ft után 10 pontot írok jóvá a virtuális pontgyűjtő kártyádon, amelyek aktuális egyenlegéről negyedévente kapsz hírlevelet.

Mi az a Bónusz pont?
Ezek olyan pontok, amelyeket azért szeretnék adni, mert aktív tagja vagy a Szizi Művek közösségének.

  • Aki a Szizi Művek Facebook oldalát nyilvánosan véleményezi, az 30 bónuszpontot kap az aktivitásáért.
  • A Hírlevél feliratkozóknak 20 pont jár belépéskor
  • Ha egy ismerősöd a Te ajánlásodra rendel tőlem, és a megrendelő lap erre szolgáló mezőjébe beírja a nevedet, akkor 30 pontot írok jóvá neked
  • Ha Meska.hu-n valamelyik ott listázott termékemet a szemezgetőbe, tematikus- vagy ajándék ajánlóba beválasztod, azt 40 bónusz ponttal honorálom. Mivel a Meska felhasználó névből nem fogom tudni beazonosítani kitől származik,  a pont jóváíráshoz kérlek másold be a meska szemezgető, tematikus válogatás vagy ajándék ajánló linkjét ide: PONTIGÉNYLÉS

Újabb bónusz lehetőségekről a hírlevélben is felhívom majd a figyelmedet.

Mire válthatod be a pontokat?

  • Árengedmény: 60 pont beváltása esetén a kosárban lévő általad választott egy termék árából -15% kedvezményt adok.
  • Ingyenes Posta: 80 pont beváltása esetén a postát én állom.
  • Gyors elkészítés: 100 pont beváltása esetén az általad megrendelt terméket, termékeket soron kívül, egy héten belül elkészítem (kivétel betegség, szabadság esetén)

Hogyan használhatod fel a pontokat?
Rendeléskor a megrendelő lap „pontbeváltás” mezőjében jelöld be, mire szeretnéd a pontokat felhasználni. A kedvezmények halmozhatóak, egy rendelésnél egyszerre több típusú kedvezményt is fel tudsz használni. Az árajánlatkor ezeket már figyelembe fogom venni, így az általam küldött ár a kedvezményes ár lesz.

A kedvezmények az egyenlegértesítőben szereplő már meglévő pontokból igényelhetők, az új megrendelésért járó pontokat a következő vásárlás esetén tudod felhasználni.

%d blogger ezt szereti: