Az ifjú pár

3 .200 Ft

Nászajándék tányér az ifjú párral

Egyedi felirat *

Ez a termék csak a rajta lévő személyre szabott felirattal lesz teljes. Kérlek írd be az alábbi mezőbe, milyen szöveget szeretnél rajta látni.

Személyes jellemzők

Megadhatod a férj-feleség hajszínét/hosszát, egyéb jellegzetes ismertető jegyeit.

Minta leírása

Itt írd le, milyen mintát szeretnél. A rendeles@szizi.hu címre is küldhetsz kiegészítő információt vagy képeket, ilyenkor az e-mail tárgy mezőbe kérlek írd be a rendelés számát.

Határidő

A dátum, amikorra szeretnéd, hogy elkészüljön. A határidő csak a visszaigazolásom után lép érvénybe! JELENLEG CSAK JÚNIUS 10 UTÁNRA TUDOK RENDELÉST FELVENNI!

Akasztó

A tányért ingyenesen sárgaréz akasztóval is el tudom látni.

Leírás

Az ifjú párt stilizáltan ábrázoló, az általad kért felirattal ellátott nászajándék tányér az esküvő emlékére. A személyre szabott felirat az árban benne van. Fekete színnel és a saját kézírásommal készül (Szizi betűtípus 🙂 ) A szöveg megfestése után a porcelán újra a kemencébe kerül, ahol 820 fokon ismét kiégetem, hogy a felirat is ugyanolyan tartós legyen mint a minta többi része. Emiatt az átfutási idő 10 munkanap.

Az ifjú pár

További információk

Méretek 24 x 24 cm
Elkészítési idő

10 munkanap

Méretek

24 cm-es lapos tányér

Kedves Érdeklődő! Új egyedi mintára szóló megrendelést június 10 utáni határidőre tudok elvállalni. A webshopban lévő kész termékek természetesen addig is rendelkezésre állnak. Elrejtés