A VÁSÁRLÁS MENETE

1. Megrendelés

Megrendelésedet a megrendelő űrlap a kitöltésével tudod megtenni. Ha az albumbokból választottál mintát, az üzenet rovatba írd be a képhez tartozó nevet. Ha saját mintát szeretnél, akkor a megrendelő űrlap “Üzenet” rovatába szúrhatsz be linket, vagy a képet elküldheted a rendeles@szizi.hu címre.

2. Visszaigazolás

A beérkezett megrendelésekre 3 napon belül írásos visszaigazolást küldök, amely tartalmazza az árajánlatot és a vállalási határidőt.

3. Rendelés megerősítése

A rendelés teljesítésének akkor fogok hozzá, ha e-mailben megerősíted a kapott árajánlat és a vállalási határidő elfogadását. Ha az ajánlatra 3 napon belül nem érkezik ellentétes tartalmú üzenet, akkor elfogadottnak tekintem.

4. A rendelés teljesítése

Új készlet festését normál esetben 2-3 hetes határidővel tudom vállalni (kivétel lehet a karácsonyi és ballagási időszak, szabadság, betegség stb.). A munka megkezdését megelőzően díjbekérőt küldök, amelynek fizetési határideje a megrendelés várható elkészülési ideje. Személyes átvét esetén az alapértelmezés a készpénzfizetés, postai teljesítésnél az átutalás.

5. Átvétel és fizetés

Levélben tájékoztatlak, amikor a rendelésed elkészült. A levél tartalmazza személyes átvétel esetén a műhely pontos címét. A már átutalással kifizetett csomagokat az elkészülést követően postázom.

A postán küldött porcelánokat karton dobozban, buborékos fóliában, biológiailag lebomló környezetbarát töltőanyaggal adom fel. A törékeny garanciát én állom, tehát a küldeményekben bekövetkezett esetleges károkért a posta helyett én vállalom a felelősséget. Így jelentős többletköltségtől, jegyzőkönyv felvételtől és utánajárástól szabadulsz meg.

6. Garanciák

Törésgarancia

Amennyiben a feladott porcelánok a szállítás során megsérülnek, a törött darabot soron kívül díjmentesen pótolom. A kárt az átvételt követő 5 napon belül a mail@szizi.hu címre küldött fotóval tudod bejelenteni, semmi egyéb igazolás, jegyzőkönyv, tanú nem szükséges.

Kopásgarancia

Amennyiben az átvételtől számított 2 éven belül a festett mintában szemmel látható elváltozás/kopás lenne tapasztalható, a terméket díjmentesen kijavítom, vagy eredeti áron visszaveszem, amennyiben visszajutattod hozzám.