óvónéni ajándék

Közeledik a ballagás, és még nem tudod, mivel búcsúzzatok el az óvodában vagy iskolában a szeretett gondozóktól, tanároktól? Neked kell megszervezned az ajándékozást, de nehéz olyasmit találni, ami minden szülőnek tetszik? Íme a különleges ajándék, amitől eddig már több száz pedagógus könnyekig hatódott!

Egy személyre szabott egyedi porcelán bizonyítottan remek választás, az eddig kapott visszajelzések alapján mindenütt nagy sikert aratott! Időtálló és kedves ajándék a Ti óvónéniteknek, pedagógusotoknak amely a csoportra vagy az osztályra fogja emlékeztetni.

A többi termékhez hasonlóan mindegyik darab kemencében kiégetett porcelán, nem csak dísztárgy hanem használható, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is betehető. Nyugodtan ehet-ihat belőle, így minden nap eszébe jutnak a gyerekek róla.

A tányérhoz akasztó vagy tányértartó is kérhető, így a csoport falát is díszíthetik vele vagy polcra kitehető.

“Csodálatos lett mind a három tányér amit az óvodai ballagásra kértünk Ildikótól az óvónénik és a dadus részére a csoport nevével, valamint minden gyerek neve és jelével.

Az ajándékozottak el voltak ragadtatva, mert még soha ilyet nem kaptak. Nagyon szépen köszönjük. M-B. Viola”

Az alábbi ballagási ajándéktárgyak közül válogathattok

…”Tegnap átvettem a csomagot. Sőt oda is adtam az egyik óvónéninek és dadus néninknek. Mindketten nagyon meghatódtak! Köszönöm!

Az általam megálmodott emléket csodálatosan kivitelezted, ezzel örök emléket állítottál 4 évnek! Köszönöm a munkád! Bea”

ajándék óvónőnek

Határidő garancia

A rendelés leadásakor külön erre szolgáló mezőben megadhatod a kért dátumot, amikorra az ajándékokra szükséged van. 3 napon belül visszaigazolom a vállalási határidőt, amikorra garantálom hogy elkészítem a rendelésedet. Az esetleges késedelmes teljesítés esetén minden napra 300 Ft kötbért fizetek (részletesen lásd: garanciák), bár erre még sosem volt precedens.

 Az előző évek tapasztalata alapján a ballagási időszak nagyon zsúfolt, érdemes a rendelést minél előbb leadni ha biztosra akartok menni. Díjbekérőt csak akkor küldök, amikor a festést megkezdem, előre utalni nem kell.


“Nagyon szép tányérokat kaptunk Ilditől. Az óvó néniknek és a dadus néninek is tetszettek. 🙂 Csodalatos, Ildi, ahogy az üres, fehér tányerokat életre kelted. 🙂

Köszönjuk szépen, fogunk még keresni.  M. Léna”

ballagási ajándék

Tányérok részletes árlista

20 cm 24 cm 27 cm
-10 fő 6700 Ft 7000 Ft
11-15 fő
7200 Ft 7500 Ft
16-20 fő
8000 Ft 8300 Ft
21-25 fő8500 Ft
26-30 fő9000 Ft
31- fő9500 Ft
egyedi szegélyminta 6500 Ft7500 Ft8500 Ft