Ballagási ajándék
Óvodai, bölcsődei ballagásra
Ballagási tányér gyerekekkel
Iskolai ballagásra, pedagógus napra
Ajándék kísérők
ajándék óvónőnek

A jelenlegi helyzet különösen megnehezíti azok dolgát, akik az idén búcsúznak el az óvodában vagy iskolában a szeretett gondozóiktól, tanáraiktól. Körülményes otthonról mindent beszerezni, a különböző helyekről való rendelés többszörös postaköltséggel jár. A szülőkkel való egyeztetés is nehézkes, ha több weboldal kínálatát kell megvitatni velük.

Mint 8 éven át SZMK anyuka átérzem a problémát, ezért úgy döntöttem hogy saját kínálatomat kibővítem olyan egyéb termékekkel, amelyekkel az ajándékozás teljes körűen megoldható akár egyénileg akár csoportosan történik a búcsúzás.

 • az árkategória elég széles, így minden költségvetéshez illő ajándék megtalálható
 • a termékek itt vannak nálam készleten, így a határidőre és postázásra vonatkozó garanciákat vállalni tudom
 • a kiegészítő termékekkel (képeslap, virág, bonbon) az ajándékcsomag teljessé tehető, otthonról minden elintézhető. A kerámia virág és a magbonbon bármeddig eláll, nem kritikus a postázás időpontja.
 • kérésedre az összeállított rendelést díszcsomagolásban a megadott időpontban közvetlenül az óvónőnek/pedagógusnak is elküldhetem, ha a személyes átadás nem lesz megoldható. Addig itt tárolom amíg nem rendelkezel a postázás részleteiről.
 • a hozzám közel eső helyekről (DM, Spar, Líra) ajándékutalvány beszerzését is vállalom, ez is bekerülhet a csomagba.
 • a termékek – az utalványok kivételével – mind magyar kézművesektől származnak, így az ő talpon maradásukat is segíted a vásárlásoddal.
 • a szállítás 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

“Csodálatos lett mind a három tányér amit az óvodai ballagásra kértünk Ildikótól az óvónénik és a dadus részére a csoport nevével, valamint minden gyerek neve és jelével. Az ajándékozottak el voltak ragadtatva mert még soha ilyet nem kaptak. Nagyon szépen köszönjük. M-B Viola”

Óvodai/bölcsődei ballagásra

“Tegnap átvettem a csomagot. Sőt oda is adtam az egyik óvónéninek és dadus néninknek. Mindketten nagyon meghatódtak! Köszönöm! Az általam megálmodott emléket csodálatosan kivitelezted, ezzel örök emléket állítottál 4 évnek! Köszönöm a munkád! Bea”

Iskolai ballagásra, pedagógus napra

“Nagyon szép tányérokat kaptunk Ilditől. Az óvó néniknek és a dadus néninek is tetszettek. 🙂 Csodálatos, Ildi, ahogy az üres, fehér tányérokat életre kelted. 🙂 Köszönjük szépen, fogunk még keresni! M. Léna”

Ajándék kísérők

 • A tányér-bögre mindegyike kemencében kiégetett porcelán, nem csak dísztárgy hanem használható, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is betehető. Nyugodtan ehet-ihat belőle, így minden nap eszébe jutnak a gyerekek róla.
 • A tányérhoz akasztó vagy tányértartó is kérhető, így a csoport falát is díszíthetik vele vagy polcra kitehető.
 • Minden darab egyesével kézzel készül. A termékeken elhelyezett kézjegy vagy csatolt tanúsítvány is igazolja hogy egyedi kézműves termék.
 • A rendelés leadásakor külön erre szolgáló mezőben megadhatod a kért dátumot, amikorra az ajándékokra szükséged van. A visszaigazolt vállalási határidőre garantálom hogy elkészítem és postázom a rendelésedet. Az esetleges késedelmes teljesítés esetén minden napra 300 Ft kötbért fizetek (részletesen lásd: garanciák), bár erre még sosem volt precedens.
profilkép

A hazai kézműves közösség aktív tagjaként úgy gondoltam hogy a jelenlegi helyzetben félre kell tennünk mindenféle rivalizálást és csak az összefogás lehet a túlélés záloga. Ezért hoztam létre ezt a gyűjtőoldalt, ahol igyekeztem minél több alkotónak teret adni. Remélem megtaláltad közte a Neked megfelelő ajándékot!

Ha rólam szeretnél többet megtudni, akkor itt olvashatod a bemutatkozásomat: Ismerj meg

Az oldalon bemutatott termékek készítőiről itt tudhatsz meg többet: Partnerek