A szizi.hu oldalon 2019-től a kézzel festett egyedi porcelánjaimon kívül új márkák kínálatával is találkozhattok. Ezeket a magas színvonalú termékeket tehetséges kézművesek készítik. Olyan étkezéshez kapcsolódó termékeket válogattam össze, amik tökéletesen illeszkednek az általam képviselt küldetéshez melynek alapja, hogy a mindennapok rohanó világában is élmény legyen a főzés és az étkezés. Mivel én kezeskedem értük, komoly előszűrésen esnek át, és csak azoknak a termékeivel találkozhattok az oldalamon, akik igényesen, megbízhatóan és szépen dolgoznak. Mindegyik márka tulajdonosával személyesen is találkozom, megismerem a termékeit, a történetét, hogy mi motiválja, és hogy hogyan dolgozik.  És ami talán vásárlóként a legfontosabb: az új kézműves márkák termékeinek megrendelésekor is élvezheted mindazokat a garanciákat és kényelmet amit a webshopom nyújt. 

Csurog, folyik, maszatol

A szülők már jól ismerik a gyermek étkezései utáni látványt: maszatos kis kezek, arc és száj, sokszor a ruhácskák sem ússzák meg a jól látható ételfoltokat. Minden anyuka rémálma, mikor a gyenge minőségű papírszalvétával kell(ene) letörölnie a mindenhol csurgó, folyós ételeket gyermeke arcáról és kezeiről. Amikor a kicsi gondol egyet és beletenyerel például a krémlevesbe, ilyen esetekben a papírszalvéta nem bírja sokáig a strapát (az anyukák idegeivel karöltve). Elszakad, hamar átázik, vennénk elő a következőt és… elfogyott az összes! Az étkezés végeztével egy jó nagy adag koszos papírszalvéta kupaccal ballaghatunk a szemetes felé. Nagyot sóhajtva azon merengünk, milyen jó lenne, ha sohasem fogyna el a szalvéta.

cicás szalvéta

A megoldás

A textil szalvéták használata nem csak környezetbarát és pénztárca kímélő megoldás, hanem papír társaival ellentétben roppant praktikus is: finom puha, nem szakad el, nem lyukad ki és nagyobb nedvszívó képességgel bír. Nem kell kidobni és mindig újat venni, mosása pedig nagyon egyszerű – nincs olyan megtömött mosógép, amibe ne férne bele még egy-két textilszalvéta. Mi kb 30 éve csak ilyet használunk itthon, nagyon megszerettem, hozzászoktam és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ezért kerestem fel Orsit, aki a BlessYou márka tulajdonosaként kizárólag csak magas minőségű, 100% pamuttal és lenvászonnal dolgozik. Fő hivatása, hogy minél több emberrel – újra – megszerettesse a textil szalvéták és zsebkendők használatát. Termékei mind hazai kézműves termékek, amiket nagy gonddal, szeretettel készít. Folyamatosan fejleszteni az anyagminőséget, illetve a minta- és színválasztékot az aktuális trendekhez, illetve vevői visszajelzéseihez igazodva. 

textil szalvéta

Cicás, lámás vagy autós?

Ezek a minták a visszatérő Szizi vásárlóknak már ismerősek lehetnek, hiszen meglévő kollekcióim legkedveltebb figurái. Úgy gondolom, hogy egy kézzel festett porcelán étkészlet a színeiben és mintáiban vele harmonizáló textilszalvétával lesz még teljesebb. A weshopomban is kapható BlessYou termékek környezetbarát minimál csomagolásúak. Egy textil szalvéta otthonra is remek választás, de egy különleges kézzel festett porcelán a szalvétával kiegészítve tökéletes ajándék. 

autós étkészlet

A Tehetséges kézművesek- kincskereső sorozat 3. részében nemsokára bemutatom legújabb partneremet is. Olvasd el a Kincskereső sorozat első részét,  ahol a GEMMIFER márka érdekes történetét ismerheted meg.

 Oszd meg velem véleményedet, neked mire lenne a legnagyobb szükséged a konyhádban? Milyen kézzel készült és egyedi kerámiát kapnál, vagy adnál szívesen ajándékba? Milyen termékeket vagy alkotót látnál még szívesen a szizi.hu webáruházban? Segíts nekem a kincskeresésben, és én felszínre hozom őket!

Kincskereső sorozat 2. rész – BLESSYOU textil szalvéták

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..