textil szalvéták

Csurog, folyik, maszatol

A szülők már jól ismerik a gyermek étkezései utáni látványt: maszatos kis kezek, arc és száj, sokszor a ruhácskák sem ússzák meg a jól látható ételfoltokat. Minden anyuka utálja, mikor a gyenge minőségű papírszalvétával kell(ene) letörölnie a mindenhol csurgó, folyós ételeket gyermeke arcáról és kezeiről. Amikor a kicsi gondol egyet és beletenyerel például a krémlevesbe a papírszalvéta nem bírja sokáig a strapát (az anyukák idegeivel karöltve). Elszakad, hamar átázik, vennénk elő a következőt és… elfogyott az összes! Az étkezés végeztével egy jó nagy adag koszos papírszalvéta kupaccal ballaghatunk a szemetes felé, terhelve a környezetért aggódó lelkiismeretünket és a pénztárcánkat egyaránt. Milyen jó is lenne egy elnyűhetetlen szalvéta!

cicás szalvéta

A megoldás

A textil szalvéták használata nem csak környezetbarát és pénztárca kímélő megoldás, hanem papír társaival ellentétben roppant praktikus is: finom puha, nem szakad el, nem lyukad ki és nagyobb nedvszívó képességgel bír. Nem kell kidobni és mindig újat venni, mosása pedig nagyon egyszerű – nincs olyan megtömött mosógép, amibe ne férne bele még egy-két textilszalvéta. Mi kb 30 éve csak ilyet használunk itthon, nagyon megszerettem, hozzászoktam és csak ajánlani tudom mindenkinek! Mivel mindenkinek megvan az állandó helye az asztalnál, így a szalvéta is személyhez kötődik és nem megy minden evés után a szennyesbe, csak amikor szükséges, kb 2-3 naponként.

Ezért kerestem fel Orsit, aki amellett hogy négy gyerekes anyuka a férjével együtt a BlessYou márka tulajdonosa. Kis családi vállalkozásában kizárólag csak magas minőségű, 100% pamuttal és lenvászonnal dolgozik. Fő hivatása, hogy minél több emberrel – újra – megszerettesse a textil szalvéták és zsebkendők használatát. Termékei mind hazai kézműves termékek, amiket nagy gonddal, szeretettel készít. Folyamatosan fejleszteni az anyagminőséget, illetve a minta- és színválasztékot az aktuális trendekhez, illetve vevői visszajelzéseihez igazodva. 

textil szalvéta

Cicás, lámás vagy autós, munkagépes?

Ezek a minták a visszatérő Szizi vásárlóknak már ismerősek lehetnek, hiszen meglévő kollekcióim legkedveltebb figurái. Úgy gondolom, hogy egy kézzel festett porcelán étkészlet a színeiben és mintáiban vele harmonizáló textilszalvétával lesz még teljesebb. A weshopomban is kapható BlessYou termékek környezetbarát minimál csomagolásúak. Egy textil szalvéta otthonra is remek választás, de egy különleges kézzel festett porcelán a szalvétával kiegészítve tökéletes ajándék. 

autós étkészlet

Olvasd el a Kincskereső sorozat többi részét is!

szizi.hu  oldalon már 2019 óta a kézzel festett egyedi porcelánjaimon kívül számos tehetséges magyar kézműves termékei is helyet kapnak. Mivel én kezeskedem értük, komoly előszűrésen esnek át, és csak azoknak a termékei jelenhetnek meg az oldalamon, akik igényesen, megbízhatóan és szépen dolgoznak, valamint hitvallásukkal illeszkednek az általam képviselt küldetéshez is.  És ami talán vásárlóként számodra a legfontosabb: az új kézműves márkák termékeinek megrendelésekor is élvezheted mindazokat a garanciákat  és kényelmet amit a webshopom nyújt.

Ismerkedj meg a kincskereső sorozat többi részével is!

A szizi webáruház kínálata folyamatosan bővül!

Kincskereső – BLESSYOU textil szalvéták
Cimke:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Függetlenül ellenőrzött
2325 vélemény