Ha nálam vásárolsz, az alábbi garanciák biztosítanak arról, hogy gondtalanul élvezhesd a Szizi porcelánodat

Törésgarancia

Nincs kockázat, a törésgaranciát én biztosítom, bármit is műveljen a futár a csomaggal!

Amennyiben a feladott termékek a szállítás során megsérülnek, elég egy fényképet küldened és soron kívül díjmentesen pótolom a sérült darabot.  A kárt az átvételt követő 5 napon belül a mail@szizi.hu címre küldött fotóval tudod bejelenteni, semmi egyéb igazolás, jegyzőkönyv, tanú nem szükséges. A pótlás (ha egyedi termékről van szó) a következő kiégetésbe kerül bele, utána saját költségemre elküldöm. Ennek átfutási ideje kb egy hét.

Kopásgarancia

Amennyiben a porcelánokon az átvételtől számított 2 éven belül a festett mintában szemmel látható elváltozás/kopás lenne tapasztalható, a terméket díjmentesen kijavítom, vagy eredeti áron visszaveszem, ha visszajutattod hozzám.

Határidő garancia

A porcelánokat a termékleírásban vállalt – illetve egyedi terméknél a megrendelési űrlapon kért és általam visszaigazolt – rendelési határidőig megfestem és kiégetem neked. A vállalt határidő a termék elkészülésére vonatkozik, amikortól a rendelés személyes átvételre rendelkezésre áll vagy postázásra kerül. A határidőbe a szállítás vagy személyes átvétel lebonyolítási ideje már nem tartozik bele. Ha a termék a visszaigazolt határidőre nem készülne el, minden késedelmes napra 300 Ft kötbért fizetek. Ez alól kivétel, ha a határidó előtt legkésőbb 14 nappal jelzem a szükséges határidő módosítást és az új vállalási határidőt. Ekkor még eldöntheted hogy a rendelést a módosított határidővel fenntartod, vagy lemondod.

Eredetiség garancia

A Szizi Műveknél garantáltan csak kézműves termékeket találsz, amelyeknek eredetiségéről a készítő márkajelzése tanúskodik. Az egyes márkák megkülönböztető jelzései:

SZIZI

A kézi szignómat a porcelánok alján helyezem el minden általam festett darabon.

GEMMIFER

A márka logóját a nyers kerámiába belenyomva, általában az edény alján találod meg.

Ha a kézhez kapott terméken nem találod meg a készítőjének márkajelzését akkor jelezd nekem, és visszautalom a termék teljes árát. Az eredetiség nálam garantált!

Függetlenül ellenőrzött
2491 vélemény