csíkos bögrék
csíkos bögrék

Hogyan vezet el egy népszerű tévés sorozat egy értékes együttműködéshez?

Az elmúlt években sokan rendeltetek olyan csíkos bögréket nálam, amit egy népszerű sorozatban láttatok. Csíkozni ugyan már egészen kiválóan tudok, ezt reprodukálni nem gond, de egy komoly problémával találtam szembe magam: a sorozatban szereplő bögre fél literes. Mivel én sajnos ezt nem tudom legyártani mert kész porcelánra festek, így időt és fáradságot nem kímélve addig kutattam, kerestem, míg a szálak elvezettek Novák Szilvihez, aki viszont gond nélkül elkészíti azt “a bizonyos” csíkos bögrét amire oly sok vásárlóm vágyott.

Szilvi egy kis határmenti faluban él művész családjával egy barátságos házban, ahol saját műhelyében kézi korongozással készíti csodálatos, kézzel festett termékeit. A konyhájában beszélgetve feltűnt az igazi otthonokra jellemző légkör, ami engem rögtön elvarázsolt. A házi zsálya tea kortyolgatása közben – amit persze Szilvi által készített teás készletből fogyasztottunk el – elmesélte, hogy a fa konyhabútorokat ezermester férje készítette. Bármerre néztem, a tányérok, villanykapcsolók, fűszer tárolók és kaspók is mind mind Szilvi jó ízlését és igényes munkáját bizonyították.

Rengeteg közös pontra bukkantunk beszélgetésünk során, ezért is döntöttünk úgy, hogy a jövőben együttműködve is dolgozunk majd. Ennek a megállapodásnak az eredményeképpen már megtalálható a Szilvi által készített fél literes csíkos bögre a webáruházamban is. Teljes egészében kézzel készül limitált darabszámban, úgyhogy érdemes lecsapnod rá mihamarabb!

Olvasd el a Kincskereső sorozat többi részét is!

szizi.hu  oldalon már 2019 óta a kézzel festett egyedi porcelánjaimon kívül számos tehetséges magyar kézműves termékei is helyet kapnak. Mivel én kezeskedem értük, komoly előszűrésen esnek át, és csak azoknak a termékei jelenhetnek meg az oldalamon, akik igényesen, megbízhatóan és szépen dolgoznak, valamint hitvallásukkal illeszkednek az általam képviselt küldetéshez is.  És ami talán vásárlóként számodra a legfontosabb: az új kézműves márkák termékeinek megrendelésekor is élvezheted mindazokat a garanciákat  és kényelmet amit a webshopom nyújt.

Ismerkedj meg a kincskereső sorozat többi részével is!

A szizi webáruház kínálata folyamatosan bővül!

Kincskereső – GEMMIFER kerámiák
Cimke:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Függetlenül ellenőrzött
2325 vélemény