Kincsvadászatra indultam, tarts velem és egy kreatív csodavilágba nyerhetsz te is bepillantást!

Több, mint tíz éve foglalkozom kerámiával, porcelánfestéssel, és a kézműves berkekben töltött évek alatt számos tehetséges alkotó embert ismerhettem meg. A zárt szakmai on-line csoportokban lévő aktív jelenlétem lehetőséget adott arra, hogy olyanokkal is közelebbről megismerkedjek, akikkel a való életben nehezen hozott volna össze minket a sors. Rengeteg művész értékes kincseire bukkantam így, akiknek tehetségét sajnos méltatlanul kevesen ismerhetik. Nagyon sok alkotónak ugyanis a műhelymunka az otthonos közeg, de az online jelenlét, a nagyközönséggel való kapcsolatfelvétel idegen világ. A vásárlók igénye meglenne a szép termékeik iránt, csak nem találják meg az utat egymáshoz.

Szakmai múltam miatt nekem az új technikai ismeretek elsajátítása, a weboldal fejlesztés, a folyamatok tökéletesítése ugyanolyan kreatív kihívás és izgalmas feladat, mint a porcelánfestés. Nagyon sok energiát fektetek abba, hogy a webáruházamban a termékeimet minél egyszerűbben, kényelmesebben lehessen megvásárolni. Ennek az előnyeit szeretném megosztani azokkal a kézművesekkel, akiknek erre sem idejük sem szakmai felkészültségük nincsen. Ezért a szizi.hu oldalon 2019-től új, általam “vadászott” kincseket is elérhetővé teszek nektek. Olyan márkákat ismerhettek meg ezen keresztül, akik véleményem szerint kimagaslóan jók a területükön és tökéletesen illeszkednek az általam képviselt küldetéshez, élménnyé téve a főzést és az étkezést. Mivel én kezeskedem értük, komoly előszűrésen esnek át, és csak azoknak a termékeivel találkozhattok az oldalamon, akik igényesen, megbízhatóan és szépen dolgoznak. Mindegyik márka tulajdonosával személyesen is találkozom, megismerem a termékeit, a történetét, hogy mi motiválja és hogy hogyan dolgozik.  És ami talán a vásárlóként legfontosabb: a webshopban, az új kézműves márkák termékeinek megrendelésekor is élvezheted mindazokat a garanciákat és kényelmet amit a webshopom nyújt.

Fedezd fel te is velem együtt az eddig rejtett kincseket!

Hogyan vezet el egy népszerű tévés sorozat egy értékes együttműködéshez?

Elsőként Novák Szilviát, és márkáját a GEMMIFER-t szeretném bemutatni nektek.

csíkos bögrék

Az elmúlt években sokan rendeltetek olyan csíkos bögréket nálam, amit egy népszerű sorozatban láttatok. Csíkozni ugyan már egészen kiválóan tudok, ezt reprodukálni nem gond, de egy komoly problémával találtam szembe magam: a sorozatban szereplő bögre fél literes. Mivel én sajnos ezt nem tudom legyártani mert kész porcelánra festek, így időt és fáradságot nem kímélve addig kutattam, kerestem, míg a szálak elvezettek Szilvihez, aki viszont gond nélkül elkészíti azt “a bizonyos” csíkos bögrét amire oly sok vásárlóm vágyott.

Szilvi egy kis határmenti faluban él művész családjával egy barátságos házban, ahol saját műhelyében kézi korongozással készíti csodálatos, kézzel festett termékeit. A konyhájában beszélgetve feltűnt az igazi otthonokra jellemző légkör, ami engem rögtön elvarázsolt. A házi zsálya tea kortyolgatása közben – amit persze Szilvi által készített teás készletből fogyasztottunk el – elmesélte, hogy a fa konyhabútorokat ezermester férje készítette. Bármerre néztem, a tányérok, villanykapcsolók, fűszer tárolók és kaspók is mind mind Szilvi jó ízlését és igényes munkáját bizonyították.

Rengeteg közös pontra bukkantunk beszélgetésünk során, ezért is döntöttünk úgy, hogy a jövőben együttműködve is dolgozunk majd. Ennek a megállapodásnak az eredményeképpen már megtalálható a Szilvi által készített fél literes csíkos bögre a webáruházamban is. Teljes egészében kézzel készül limitált darabszámban, úgyhogy érdemes lecsapnod rá mihamarabb!

Folyamatosan érkeznek majd újabb termékek Szilvitől, és a Tehetséges kézművesek- kincskereső sorozatban pedig nemsokára bemutatom legújabb partneremet is.

Oszd meg velem véleményedet, neked mire lenne a legnagyobb szükséged a konyhádban? Milyen kézzel készült és egyedi kerámiát kapnál, vagy adnál szívesen ajándékba? Milyen termékeket vagy alkotót látnál még szívesen a szizi.hu webáruházban? Segíts nekem a kincskeresésben, és én felszínre hozom őket!

Kincskereső sorozat 1. rész – GEMMIFER kerámiák

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..