Együttműködő partnereimet személyesen választom ki a képviselt stílus és minőség alapján. A webshopban lévő termékeket egyenként, gondos ellenőrzés után veszem át, így azokra kiterjed az általam kínált minőségi garancia.

kaktuszos tál

GEMMIFER

Novák Szilvia keramikus márkája.
Szilvi egy kis határmenti szlovák faluban él családjával, ahol saját műhelyében kézi korongozással készíti csodálatos, kézzel festett termékeit. A házukban minden a családtagok művészi tehetségéről tanúskodik: fa konyhabútorokat ezermester férje készítette, a tányérok, villanykapcsolók, fűszer tárolók és kaspók mind mind Szilvi jó ízlését és igényes munkáját bizonyítják. Együttműködésünk során több csodás kerámiáját teszem majd könnyen elérhetővé a webáruházban.

BlessYou Textil

Orsi kedvenc hobbija mindig is a varrás volt. Rengeteg ajándékot, lakásdekorációt és ruhát – beleértve a saját esküvői ruháját is (!) – varrt már. A textil zsebkendők és szalvéták készítésének ötlete 2013-ban született meg, amikor rájött, hogy a hazai boltokban gyakorlatilag csak a klasszikus, évtizedek óta forgalomban lévő zsebkendőket lehet kapni. Meglepte, hogy a mai környezettudatos szemléletben a hazai piacról hogyan hiányozhat ez a termékcsalád.

A webshopban a saját kollekcióimat remekül kiegészítő mintájú szalvétáit gyűjtöm össze nektek.