Együttműködő partnereimet személyesen választom ki a képviselt stílus és minőség alapján. A webshopban lévő termékeket egyenként, gondos ellenőrzés után veszem át, így azokra kiterjed az általam kínált minőségi garancia.

kaktuszos tál

GEMMIFER

Szilvia egy kis határmenti szlovák faluban él családjával, ahol saját keramikus műhelyében kézi korongozással készíti csodálatos, kézzel festett termékeit. A házukban minden a családtagok művészi tehetségéről tanúskodik: fa konyhabútorokat ezermester férje készítette, a tányérok, villanykapcsolók, fűszer tárolók és kaspók mind mind Szilvi jó ízlését és igényes munkáját bizonyítják.

Weboldal

ApolKanalak

Apollónia eredeti szakmája szerint francia tanárnő, de 2007 óta készít egyedi elképzelések alapján vagy saját ötletei alapján süthető gyurmával díszített evőeszközöket. Széles termékkínálatából a kollekcióimhoz illőket válogattam össze nektek.

weboldal

NardeArt

Andreát mindig vonzotta a művészet világa, de a sors egy gyakorlatias pályára sodorta. 4 évvel ezelőtt azonban rátalált a festészet, és azóta nincs megállás… Szívből jövő festményei vászonra és papírra akril és akvarell technikával készülnek. Nálam a ballagási ajándékként kínált tanári könyvjelzőit találod meg.

Weboldal

BlessYou Textil

Orsi hobbija mindig is a varrás volt. Rengeteg lakásdekorációt és ruhát – a saját esküvői ruháját is (!) – varrt már. A textil zsebkendők és szalvéták készítésének ötlete 2013-ban született meg mert rájött, hogy a boltokban csak a klasszikus, évtizedek óta forgalomban lévő zsebkendőket lehet kapni, a hazai piacról hiányzik egy modern termékcsalád. A shopban a saját kollekcióimat remekül kiegészítő szalvétáit gyűjtöm össze nektek.

Weboldal

SeedBonbon

Nóra újságírással foglalkozott, ökogazdálkodási és ökoturisztikai képzést is végzett. Egy pályázat kapcsán kezdett el zöld marketinggel foglalkozni, aminek kiteljesedése ez a környezetbarát ajándéktárgy. Az általa készített magpapírok, magbonbonok és magbombák irodai papírhulladékból készülnek, kíméletes, környezetbarát eljárással.

Weboldal

Üvegszimfónia

Veronika életének nagy része mindig az alkotásról szólt.Az üvegfestés 4 éve “véletlenül” talált rá. Lámpáit, óráit, képeit saját tervei alapján készíti. Igyekszik az üvegfestést  művészi szintre emelni és a szépséget a hétköznapi tárgyakon keresztül becsempészni a mindennapokba.

Weboldal

LB manufaktúra

LB manufaktúra

Margit és Balázs természetkedvelő, kézműves házaspár. Csapatukat egy gyógypedagógus anyuka, akit mindig vonzott az alkotás és egy kreatív, faipari mérnök apuka alkotja. A fa szeretete mindkettőjük életét végigkíséri. Tárgyaik feldobják használójuk mindennapjait természetességükkel és egyediségükkel. Lézervágott alkotásaikat dekoratívvá és különlegessé varázsolja a természetes fa borítás (cseresznye, tölgy, juhar, dió) mely természetéből adódóan minden darabon más és más, nincs két egyforma .

Weboldal

csillagfény kerámia

Csillagfény kerámia

Marcsi budapesti alkotóműhelyében saját tervezésű, egyedi ékszereket, dísz-, és használati kerámiákat készít különböző technikákkal. Tárgyain – a minőséget és az esztétikai szépséget szem előtt tartva –  megjelenik az egyszerűség és a természet formavilága.

Weboldal

What Our Clients Say
2404 vélemény