Hogyan tudsz pontot szerezni?

Ha vásárláskor regisztrálsz az oldalon, akkor automatikusan minden elköltött 100 Ft után 1 pont íródik jóvá a virtuális pontgyűjtő számládon. Egyenlegét a weboldalon a “Fiókom” menüpontba belépve bármikor megnézheted, de negyedévente küldök kimutatást is róla.

Hogyan tudsz extra pontokat szerezni?

  • A regisztrációkor kapsz plusz 20 pontot a vásárlási értéken felül
  • Termék értékelés írását 50 bónusz ponttal honorálom. Ezt akárhányszor meg lehet tenni, mindig jár az 50 pont.
  • A Szizi Művek Facebook oldalán írt nyilvános véleményezésért 30 bónuszpontot írok jóvá utólag.

Mire válthatod be a pontokat?

  • Árengedmény: minden 1 pont beváltása 10 forinttal csökkenti a kosárban lévő termékek árát. A beváltható pontok száma egy rendelésnél minimum 10 maximum 500.
  • Gyors elkészítés: 80 pont beváltása esetén az általad megrendelt terméket, termékeket soron kívül, egy héten belül elkészítem (kivétel betegség, szabadság esetén) kuponkód: SOS A pontlevonás nem automatikus, utólag történik a kupon felhasználás alapján.
  • Ingyenes Posta: 100 pont beváltása esetén a postát én állom. Kuponkód: POSTA A pontlevonás nem automatikus, utólag történik a kupon felhasználás alapján.

Hogyan használhatod fel a pontokat?

Rendeléskor a kosár oldalon felajánlja a kupon vagy a pontegyenleg felhasználást. Ha beírod a POSTA vagy SOS kuponkódot, akkor a pontegyenleget utólag csökkentem a megfelelő mértékben.

A kedvezmények halmozhatóak, egy rendelésnél egyszerre több típusú kedvezményt is fel tudsz használni. A rendszer a felhasznált pontok és kuponok értékét azonnal kiszámítja így a fizetendő összegként már a kedvezménnyel csökkentett árat mutatja.