Hogyan tudsz pontot szerezni?

Ha vásárláskor regisztrálsz az oldalon, akkor automatikusan minden elköltött 100 Ft után 1 pont íródik jóvá a virtuális pontgyűjtő számládon. Egyenlegét a weboldalon a “Fiókom” menüpontba belépve bármikor megnézheted, de vásárláskor is kapsz tájékoztatást a felhasználható pontjaidról.

Hogyan tudsz extra pontokat szerezni?

  • A regisztrációkor kapsz plusz 20 pontot a vásárlási értéken felül
  • Termék értékelés írását 20 bónusz ponttal honorálom. Minden újabb értékelés leadásakor ismételten jár a 20 pont (egy vásárlás után minden terméket csak egyszer tudsz értékelni).
  • A Szizi Művek Facebook oldalán írt nyilvános véleményezésért 30 bónuszpontot írok jóvá utólag.

Mire válthatod be a pontokat?

  • Árengedmény: minden 1 pont beváltása 10 forinttal csökkenti a kosárban lévő termékek árát. A beváltható pontok száma egy rendelésnél minimum 10 maximum 500. Egy termék árának legfeljebb a felét lehet pontokkal kiegyenlíteni.
  • Gyors elkészítés: 100 pont beváltása esetén az általad megrendelt terméket, termékeket soron kívül, egy héten belül elkészítem (kivétel betegség, szabadság esetén) kuponkód: SOS A pontlevonás nem automatikus, utólag történik a kupon felhasználás alapján.

Hogyan használhatod fel a pontokat?

Rendeléskor a kosár oldalon felajánlja a kupon vagy a pontegyenleg felhasználást.

A rendszer a felhasznált pontok értékét azonnal kiszámítja így a fizetendő összegként már a kedvezménnyel csökkentett árat mutatja.

A pontok érvényességi ideje

A szerzett pontok a vásárlástól számított 2 éven belül használhatóak fel.

Függetlenül ellenőrzött
2491 vélemény