Válaszd ki!

A beszédes kategóriák és kollekciók segítenek abban, hogy vásárlás során minél egyszerűbben megtaláld azt, amire szükséged van. 

 


Tedd kosárba!

A termékleírásban minden információt megtalálsz a választható méretekről, mintákról, szállítási határidőről, árról. A kosárnál a szállítási költséget is azonnal látod, és ha van kuponod azt felhasználhatod az összeg csökkentésére. A megrendelés leadása után azonnal e-mail visszaigazolást kapsz, amely a rendelés minden fontos adatát tartalmazza.


A rendelés teljesítése

Fizetés

Az elfogadott fizetési módok:

  • előre utalás
  • készpénz vagy bankkártya (csak személyes átvét esetén)

A fizetés esedékessége postai szállítás esetén:

  • kész termék vagy 2 hétnél rövidebb határidő esetén megrendeléskor
  • 2 hétnél hosszabb határidő esetén a munka megkezdését megelőzően küldött díjbekérő alapján

Személyes átvét esetén átvételkor kell fizetni, de előre utalásra is lehetőség van.

Szállítás

Rendeléskor az alábbi szállítási módok közül lehet választani:

  • házhozszállítás (MPL futárszolgálat)
  • postai átvétel (az általad megjelölt postahivatalban vehető át a csomag)
  • foxpost csomagautomata
  • személyes átvétel a Budapest 3. kerületben található műhelyben. 

Garanciák

Törésgarancia Amennyiben a feladott porcelánok a szállítás során megsérülnek, a törött darabot soron kívül díjmentesen pótolom.

Kopásgarancia 2 éven belül a festett mintában szemmel látható kopás esetén a terméket díjmentesen kijavítom, vagy eredeti áron visszaveszem.

Határidő garancia A porcelánokat a vállalt határidőig megfestem és kiégetem neked. Minden késedelmes napra 300 Ft kötbért fizetek.

Eredetiség garancia Minden darab kézzel festett. Ha a kézhez kapott porcelánon nem találod meg a szignómat jelezd nekem, és visszautalom a termék teljes árát. A Szizi porcelán csak szignóval eredeti!


Kapcsolattartás

Ha maradtak még kérdéseid, javaslom először nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket! Ott összegyűjtöttem a korábbi vásárlói megkereséseket, remélhetőleg Te is gyorsan megtalálod köztük a téged érdeklő választ. Ha mégsem így lenne, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a mail@szizi.hu címen! A webáruház és a szervezettség nem azt jelenti, hogy ne én állnék személyesen a termékeim mögött 🙂